Però, si es netegen la safata o la reixeta del forn cada vegada que s’hagin utilitzat per cuinar, encara que en aparença no s’hagin embrutat, perquè heu posat els aliments sobre paper de forn o dintre d’algun recipient, aconseguireu perllongar la seva vida útil i, estèticament, sempre estaran com noves.
I és que, el greix que es genera al cuinar, encara que no es vegi, va incidint sobre el material en què estan elaborades les safates i els dóna una aparença desagradable.
Així, recordeu sempre submergir la safata o la reixeta en aigua calenta dintre de l’aigüera en la qual heu d’afegir unes gotes de detergent rentavaixella, el que utilitzeu habitualment servirà.
Deixeu la safata a remull durant alguns minuts i després esbandiu-la bé amb aigua.
Si han quedat restes enganxades, elimineu-les fent servir un fregall metàl·lic, aigua calenta i rentavaixella.
I és que, el greix que es genera al cuinar, encara que no es vegi, va incidint sobre el material en què estan elaborades les safates i els dóna una aparença desagradable.
Així, recordeu sempre submergir la safata o la reixeta en aigua calenta dintre de l’aigüera en la qual heu d’afegir unes gotes de detergent rentavaixella, el que utilitzeu habitualment servirà.
Deixeu la safata a remull durant alguns minuts i després esbandiu-la bé amb aigua.
Si han quedat restes enganxades, elimineu-les fent servir un fregall metàl·lic, aigua calenta i rentavaixella.
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok