Netejar la safata del forn

L’ús força habitual de la safata del forn provoca que aquesta es vagi deteriorant de forma bastant visible, cosa que en moltes ocasions pot semblar difícil de solucionar

Però, si es netegen la safata o la reixeta del forn cada vegada que s’hagin utilitzat per cuinar, encara que en aparença no s’hagin embrutat, perquè heu posat els aliments sobre paper de forn o dintre d’algun recipient, aconseguireu perllongar la seva vida útil i, estèticament, sempre estaran com noves.

I és que, el greix que es genera al cuinar, encara que no es vegi, va incidint sobre el material en què estan elaborades les safates i els dóna una aparença desagradable.

Així, recordeu sempre submergir la safata o la reixeta en aigua calenta dintre de l’aigüera en la qual heu d’afegir unes gotes de detergent rentavaixella, el que utilitzeu habitualment servirà.

Deixeu la safata a remull durant alguns minuts i després esbandiu-la bé amb aigua.

Si han quedat restes enganxades, elimineu-les fent servir un fregall metàl·lic, aigua calenta i rentavaixella.

 
Comentaris

Destaquem