No cal anar fins a Menorca per tastar la veritable caldereta

El restaurant la Caldereta és especialista amb plats de peixos i tapes

L’oportunitat de tastar des d’unes suculentes tapes variades fins a una caldereta menorquina, la teniu al restaurant La Caldereta, a la planta baixa interior de l’edifici d’oficines Trade Center II.

Un espai ampli, de decoració elegant i ambient tranquil i agradable que acull una de les propostes culinàries més interessants pel que fa a la cuina del peix i marisc.

El menú diari, a 12,90 €, combina uns primers d’amanides, pasta i verdures amb uns segons de bacallà, hamburguesa, calamarsets o pollastre a la planxa, plats alguns d’ells extrets de la carta.

Els plats estrella

A la Caldereta podreu tastar tot tipus de peix FOTO: Cedida

I si ens cenyim a les estrelles de la casa, en carta en tenim una bona varietat: la caldereta de llamàntol al cava, la mariscada, la paella marinera, la fideuà de pescadors, les garotes de mar trufades, el morro selecte de bacallà, el suquet cimitomba a l’estil de Tossa de Mar, les gambes de Vilanova… plats elaborats amb el màxim respecte per la qualitat del producte perquè conservin els seus sabors originals.

I per tancar-ho, no us perdeu la coca a l’estil de Llavaneres, el tiramisú o els gelats i sorbets d’elaboració pròpia. Que us vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem