contingut promocionat
tolra studio logo

 

 

Obre TOLRA STUDIO, nova sabateria a Sant Cugat

L'establiment està ubicat on hi havia l'antiga sabateria Tater's, al carrer de Valldoreix, 26

La tardor és una de les estacions més boniques de l’any. Les fulles dels arbres canvien de color i cauen a terra formant parterres naturals. Deixa paisatges bucòlics. També és un període on comença a fer més fred i cal vestir-se amb roba càlida de cap a peus si no vols agafar un refredat. Ara a Sant Cugat podràs comprar les teves sabates per a dona (també per a home) de la temporada de tardor-hivern en la nova sabateria TOLRA STUDIO.

TOLRA STUDIO, nova sabateria al centre de Sant Cugat

Molt a prop de l'estació de FGC del centre (al mateix lloc que l'emblemàtica Tater's) hi ha una nova botiga especialitzada en sabates per a l'home i la dona amb tot el que necessites per vestir els seus peus.

Però, la protagonista és la sabata femenina: Botes i botins, sneakers, sabates pel teu dia a dia i per dies de festa, així com sabatilles de casa i complements com ara bosses i accessoris.

Anna Azor, de TOLRA STUDIO, defineix la filosofia de la botiga amb aquestes paraules: "en aquests moments no és tan sols vendre, sinó fer-ho amb ofici i posant com a eix de tot a les persones".

Un grup de tres sabateries a Catalunya

Amb aquesta nova obertura, TOLRA STUDIO compta ja amb tres botigues especialitzades en calçat a tot el territori català.

A banda de Sant Cugat, també estan presents a Mataró i Granollers.

Botiga online

Si no pots desplaçar-te fins a la botiga física, compten també amb una botiga online, TOLRA STUDIO, amb tot el que necessites per tu.

Horari d’obertura i contacte

Si vols calçat còmode per a tu, vine a aquest nou comerç de la ciutat que trobaràs obert de dilluns a divendres de 10 a 13:30 i de 17:00 a 20:30 i els dissabtes de 10:00 a 14:00 i de 17:00 a 21:00.

Per a més informació, pots trucar al telèfon 93 185 75 00 o enviar un correu electrònic a hello@tolrastudio.com i amb molt de gust t’atendran. T’hi esperen al carrer Valldoreix, 26!

Tolrà Studio és una sabateria de Sant Cugat amb botes de qualitat. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem