Passa unes vacances ben tranquil·les

Amb l'arribada de l'estiu i de les vacances, casa nostra es pot quedar desprotegida i ser més vulnerable a robatoris

L'estiu no seria estiu si no podem marxar fora de casa sense haver d'estar patint per possibles incidents que es poden produir mentre som fora. Desconnectar i deixar les preocupacions a casa és la clau per passar un bon estiu, i marxar amb la confiança de trobar-ho tot igual al tornar és el que més ens fa gaudir de l'estiu. 

Avui en dia són moltes les cases que disposen de dispositius de seguretat de la tipologia més diversa. Tots volem marxar de vancances o fer petites escapades i gaudir-les al màxim sense pensar en tot allò que deixem a casa i, encara més, volem tornar i veure que tot segueix tal com ho hem deixat.

A banda de vigiliar que la bústia no quedi plena, deixar llums enceses, persianes a mitges i no divulgar en entorns socials les intencions de marxar de vacances, hi ha altres recomanacions i consells per marxar tranquils a l'estiu. El TOT Sant Cugat t'ofereix un recull d'aquests consells i et proposa els llocs on pots trobar aquests serveis.

1r consell: revisar tancaments

Converteix la teva porta en intel·ligent de manera fàcil i eficaç

Afegir un reforç de seguretat extra en el tancament de les portes és una bona idea abans de marxar de vacances. Domòtics t’ajuda a transformar la teva porta en una d’ intel·ligent sense la necessitat de fer grans canvis ni deixar evidències que la porta està reforçada: només has de treure el cilindre actual i substituir-lo pel nou tancament electrònic.

D’aquesta manera la porta quedarà bloquejada amb tots els seus tancaments al sortir. Per entrar es pot fer amb clau, amb teclat, amb empremta dactilar i des de una aplicació de mòbil.

2n consell: automatitzar portes

Gavaldà, especialistes en automatismes

Automatitzar la porta de casa teva ajuda a augmentar la seguretat al moment d’entrar. Abans de marxar de vacances pot ser un bon moment per canviar la porta exterior antiga per una de nova: la renovació dels automatismes de forma periòdica augmenta la seguretat.

Gavaldà Serrallers són especialistes en aquest tipus d’instal·lacions i faran els possibles per assegurar-te unes vacances d’allò més tranquil·les. Els automatismes, a banda d’oferir seguretat i control en l’entrada a espais privats, ofereixen moltes d’altres avantatges en el teu dia a dia: una inversió útil per a l’estiu però amb beneficis per a tot l’any. 

3r consell: complementar la seguretat amb un sistema electrònic

Els professionals de VSS Global t'ajudaran a millorar la seguretat de casa teva

La correcta instal·lació d’un sistema de seguretat electrònic es converteix en el millor complement de seguretat sempre que estigui instal·lat amb els mínims requeriments de protecció. Pot ser per una inversió inicial, a part del cost fix anual en seguretat electrònica és una bona garantia de seguretat, i no només de cara a èpoques de vacances.

Protegeix casa teva mitjançant 3 anells de detecció (perifèric, perimetral i presencial) amb un sistema híbrid (cable i ràdio) i amb transmissió per 3 canals de forma simultània (RTC, ADSL i GPRS).  A VSS Global disposen d’un equip de professionals que t’ajudaran a escollir el millor sistema de seguretat per a cada cas. 

4t consell: controlar la casa des del mòbil

Els sistemes de seguretat amb control des del mòbil t'ajuden a estar més tranquil

Disposar d’un circuit de vigilància a casa que es pot consultar des del mòbil o des d’internet és un gran alleujament per als més patidors. Gràcies a aquests circuits de vigilància que instal·la Montosa podràs tenir un control constant dels accessos a les teves dependències (tant de particulars com d’empreses) i així veure en tot moment què passa al voltant de casa teva.

Més de 30 anys d’experiència avalen la seva professionalitat i rigorositat. També disposen d’un servei d'urgències, per a incidències d’últim moment. 

5è consell: estar en contacte amb la policia

Kit de seguretat a Isecur

T’imagines disposar d’un control total de la seguretat de casa teva estiguis on estiguis? O controlar les funcions del teu sistema de vigilància via ràdio o smartphone? Isecur, especialistes en la gestió de la teva seguretat, disposen d’un kit de vigilància domèstic o de negoci amb una instal·lació en 24 hores com a màxim. 

Un cop instal·lat, a banda d’un control des del propi mòbil, el sistema es connecta amb la policia, qui ofereix una intervenció immediata en cas de necessitat. Consulta altres ofertes i promocions d’Isecur i marxa ben tranquil amb la seguretat de tenir-ho tot controlat!

6è consell: instal·lar càmeres de visionat

Instal·lar un sistema de càmeres que permetin el visionat des de la televisió de casa o des del mòbil permet veure en tot moment si hi ha algun estrany entrant a casa. A Coll Favà Serveis instal·len videoporters a color amb possibilitat de gravació de la imatge. Si un intrús vol entrar a casa teva rebràs un avís al mòbil. 

Converteixen qualsevol sistema de porter o videoporter de cases privades i de zones comunitàries sense haver de fer cablejat nou, gràcies als nous sistemes digitals, que necessiten molts pocs cables per funcionar. 

7è consell: contractar una assegurança

Evita les sorpreses a la tornada contractant una assegurança a la Mútua General de Catalunya

No hi ha res més desesperant que tornar a casa, obrir la porta del pis i comprovar que han entrat a casa teva a robar. És important saber protegir-se i anticipar-se. 

  1. No deixar mai les claus a persones que no siguin d'absoluta confiança. Si es perden les claus, cal canviar el pany.
  2. No informar de les vacances en cap establiment, ni comerç, i tampoc, lògicament, al Facebook, el Twiter, Instagram...
  3. És molt necessari tenir una porta d'accés al domicili que ofereixi una alta seguretat i tingui mecanismes que facin desistir als lladres.
  4. Despistar. Que sembli que estem a casa, que no hem marxat. És un clàssic no tancar del tot les persianes, deixar un llum encès, demanar algú que ens buidi la bústia.
  5. Protegir casa teva amb una assegurança. La Mútua General de Catalunya posa al teu servei, a través d'MGC Corredoria d'Assegurances, un ampli ventall de cobertures per a protegir la teva llar davant de qualsevol imprevist.
Més informació
 
Comentaris

Destaquem