Pèrgoles bioclimàtiques, la solució per gaudir del jardí

ESPAI PUBLICITARI. Toldos Rubí compta amb una experiència de més de 20 anys en el sector

Ara que arriba el bon temps és moment de començar a gaudir del jardí o la terrassa. Sigui per esmorzar, dinar o sopar, poder relaxar-se una bona estona a l'aire lliure dins de casa és un autèntic luxe.

Quan arriba l'estiu però, sovint, les temperatures ens obliguen a tancar-nos a casa amb el ventilador o l'aire condicionat. Doncs amb la calor que fa, no s'hi pot estar al jardí, a no ser que sigui a primera hora del matí o del vespre.

Toldos Rubí té la solució. Les Pèrgoles bioclimàtiques. Un sistema de pèrgoles que tenen la capacitat de regular el microclima que es genera sota la instal·lació a través d'una ventilació natural.

Es tracta d'estructures completament modernes, i creades amb els millors materials per resistir en espais externs. La part superior està feta a base d'unes fulloles que, en funció de la llum del sol que els arriba, s'obren més o menys per crear una sensació més fresca.

Toldos Rubí

Toldos Rubí és una empresa familiar situada a l'avinguda Estatut de Rubí. Amb un llarg recorregut al sector tèxtil, Toldos Rubí és especialista en la producció i instal·lació tendals, persianes, mosquiteres, fusteria d'alumini, entre altres.

 
Comentaris

Destaquem