contingut promocionat
pescaderia maria logo

 

 

'La Pescadería de María' és la peixateria online de confiança per a les famílies

Ofereix peix fresc, fàcil i net, sense espines, en porcions i envasat al buit amb un servei de proximitat 100% digital amb una especial atenció a les famílies amb nens petits

Vols menjar peix fresc de qualitat, però amb els nens no tens temps d'anar a la peixateria? A la peixateria online 'La Pescadería de María' tens a l'abast del teu smartphone o a un clic del teu ordinador la millor selecció de peix i marisc directe de la llotja. Compres sempre amb garantia, amb l'etiqueta de producte i del seu processat.

Entra a la pàgina web www.lapescaderiademaria.com i explora tot el producte que ofereix aquesta peixateria. Compra peix, marisc i japonès de qualitat i els seus packs exclusius (barbacoa de marisc, barbacoa de peix, healthy, mariscada, etc.), packs per a nens i bebès i packs per tothom (individuals, per a dues, tres o quatre persones) amb un 10% de descompte.

Pack bàsic de peix per a nens i bebès de la peixateria online 'Pescadería de María'. FOTO: Cedida

Pack bàsic de peix per a nens i bebès de la peixateria online 'Pescadería de María'. FOTO: Cedida

La millor peixateria online per als teus petits

Som conscients de la importància del peix en l'alimentació dels nens. Des dels 6 mesos cap endavant és recomanable, per la nutrició i salut, ingerir peix blanc, de tres a quatre cops per setmana.

Per ajudar-te a cobrir les necessitats nutricionals dels teus fills, compten amb diferents packs amb tot el peix que necessiten els teus fills net, sense espines, envasat al buit i etiquetat: pack nens bàsic, simple, suprema de lluç, filets de rap, etc. Una diversitat de producte fresc adaptat a les teves necessitats. També pots demanar-lo en porcions.

Pack mariscada Bogavante de la peixateria online 'Pescadería de María'. FOTO: Cedida

Pack mariscada de Llamàntol de la peixateria online 'Pescadería de María'. FOTO: Cedida

Una peixateria amb una tradició familiar

'La Pescadería de María' és una peixateria que prové d'una família amb més de 100 anys de dedicació a Vilafranca del Penedès. Coneix el producte i preparen el peix com a tu t'agrada.

Gaudeix del teu peix fresc a domicili en 24-36 hores i cuida als teus sense sortir de casa.

Si vols producte de qualitat, compra el teu peix a 'La Pescaderia de María'. Per web, correu o WhatsApp.

La peixateria online "La Pescadería de María" ofereix packs exclusius amb tot el que necessites. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem