contingut promocionat
cugat natura logo

 

 

Portar una vida saludable per prevenir la dependència

Cugat Natura aposta per l'envelliment actiu; una vida saludable, segura i en societat

El centre residencial Cugat Natura ofereix benestar i qualitat de vida a persones de més de 65 anys, gràcies als seus serveis especialitzats, per això aposta per la salut, la innovació, la seguretat i la participació. Parlem de l'envelliment actiu, que permet a la gent gran participar de la vida en societat sense ser aïllat i portar una vida de qualitat, bona i independent.

 

La vellesa és una etapa més de la vida de la persona, però s'ha de considerar que arribat un punt de la vida dels nostres éssers estimats, podem trobar-nos en què en el seu dia a dia necessitin recolzament. Amb l'objectiu de prevenir la dependència, el complex Cugat Natura que engloba centre residencial, de dia i apartaments amb serveis,  promou un estil de vida de qualitat on la persona ocupa el centre a través de l'activitat física i mental, l'alimentació, la salutla seguretat i les relacions socials. És important que aquests hàbits s'incorporin a la rutina de cadascun dels individus. A més, és molt òptim que l'entorn més proper a la persona gran s’adapti a les circumstàncies del seu familiar per tal de facilitar que visqui aquesta etapa de la millor manera.

 

El complex té una àmplia oferta d'activitats, i proveeix a tots els seus hostes els serveis que necessita per dur un estil de vida còmode i tranquil, on l'únic per què s'haurà de preocupar és pel que li ve de gust fer en aquell moment. Compta amb professionals amb experiència en el sector preparats per cuidar a persones grans i oferir la qualitat de vida que vols per les persones que més estimes.

La qualitat de vida, per davant de tot

 
Comentaris

Destaquem