contingut promocionat
Vila Activa L BO

 

Posa't aire condicionat ara a preu reduït i desitjaràs quedar-te a casa

Estar a una temperatura confortable a l'interior del nostre habitatge, mentre a l'exterior la temperatura és molt elevada, només és possible amb un aire condicionat

Amb l'arribada de la calor i de les altes temperatures estar a gust a casa és molt important i més en l'actual context de confinament i amb la limitació horària que comporta la crisi sanitària. Estar a una temperatura confortable a l'interior del nostre habitatge, mentre a l'exterior la temperatura és molt elevada, només és possible amb un aire condicionat. Si a més, l'aparell d'aire condicionat el tenim des de 599€ de baix consum, complint la normativa ecològica, amb entrega en 24 hores i amb un finançament a 20 mesos i sense interessosla jugada és rodona.

Vila Activa, la botiga de grans i petits electrodomèstics del carrer Santa Maria, número 40 i amb el telèfon: 935 890 271, posa a disposició de tots els santcugatencs i santcugatenques d'aquesta oferta.

 

VILA ACTIVA B


A banda Vila Activa instal·la calderes d'aigua calenta per si se t'ha espatllat o l'has de canviar. La nova caldera, que compleix amb la normativa actual, més la instal·lació té un preu de 800 €, també s'entrega en 24 hores i té un finançament a 20 mesos, sense interessos. L'establiment també comercialitza purificadors d'aire per desinfectar l'ambient de locals i habitatges per prevenir contra la propagació de la Covid-19.

Pots seguir a Vila Activa per estar al dia de les seves ofertes i descomptes a les seves xarxes socials a Instagram.

 

Més informació
 
 
Comentaris

Destaquem