contingut promocionat

 

 

The fresh poke bowl L

 

Ja pots demanar el teu poke bowl des de casa

Tots els bowls i sucs de The Fresh Poke Sant Cugat estan elaborats amb productes frescos i de primera qualitat

Si busques dinar i sopar de manera saludable aquests dies de confinament, ara ho tens més fàcil. The Fresh Poke Sant Cugat et porta a casa la seva oferta de bowls, amb productes de proximitat i de primera qualitat, i sucs naturals elaborats al moment. Ara, ja pots gaudir sense sortir de casa d'aquesta barreja equilibrada entre sushi i amanida, que aporta molts beneficis nutricionals, en un únic menú, a través de les apps d'entrega de menjar a domicili Glovo, Deliveroo i Uber Eats.

 

POKENBOWL 300X250

 

 
 

Més de 173 combinacions de bowls possibles

A The Fresh Poke Sant Cugat es poden demanar els bowls de la casa com el Salmó Poke, el Califòrnia Poke, el Vegan Poke o el Prèmium Poke, entre d'altres, o personalitzar-los amb més de 173 combinacions diferents. Es pot escollir entre les mides, M, L i XL amb preus que oscil·len entre els 7,90 i els 12,90€ en funció de la mida, la quantitat de bases, proteïnes, tòppings, salses (elaborades artesanalment) i complements.

The Fresh Poke que complementa la seva oferta gastronòmica amb altres propostes calentes com sopa miso casolana, gyozasedamame original, amanides d'algues i postres artesanals, obre cada dia de la setmana de 12 a 17 h i de 19 a 23 h.
A més a més, The Fresh Poke ha adoptat un nou protocol de 'TOC 0' entre personal de l'establiment i repartidor. En vols saber més? Coneix millor aquest protocol especial.


Local ubicat en ple centre de la ciutat

Una vegada passi el confinament, The Fresh Poke Sant Cugat, inaugurat el passat dilluns 9 de març, al carrer Santiago Rusiñol, tornarà a obrir al públic el seu local i la seva terrassa de la plaça dels Quatre Cantons. Així mateix, seguirà amb el seu servei de take away per anar a buscar els bowls al local. Més informació a la seva pàgina web: www.thefreshpoke.es.
 
Comentaris

Destaquem