contingut promocionat
deutsche akademie logo

Si vols pots ser un dels 150 milions de persones que parla alemany

Aprèn assistint en tallers i diferents activitats

Saber alemany permet viatjar i accedir a nombroses i diferents cultures. També obre les portes al comerç amb molts països. Et permetrà gaudir i conèixer millor els àmbits com la literatura, la filosofia, la música, la lingüística, la història, l'equitació, el cinema, la recerca, etc. Poder comunicar-se en alemany pot trobar un bon lloc d'ocupació i millorar les oportunitats professionals en tots els àmbits.

Deutsche Akademie, Centre Alemany del Vallés, és el primer centre lingüístic i cultural del Vallés especialitzat en l'idioma alemany com a llengua estrangera i en castellà i català. Compta amb docents natius, llicenciats, experimentats i examinadors oficials. Els estudiants són preparats i poden presentar-se en Deutsche Akademie a exàmens oficials de reconeixement internacional, ja que és centre examinador oficial del Consell d'Europa en col·laboració amb l'entitat examinadora Telc "The European Language Certificates".

 

DEUTSCHE AKADEMIE BANNER 300X250

 

Amb l'objectiu que totes les persones que ho desitgin puguin estudiar alemany independentment de la seva disponibilitat horària, Deutsche Akademie, ofereix més de 70 cursos que permeten triar l'horari predilecte sigui com sigui la seva disponibilitat horària del nivell de què es tracti. A més compten amb continguts oficials del curs amb variades activitats, servei addicional gratuït de biblioteca-mediateca, borsa de treball i servei addicional d'assessorament pedagògic personalitzat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem