Prepara el Nadal amb Mira-sol Centre

Mira-sol Centre et proposa diferents opcions per a fer d'aquestes festes les més originals! 

 

Plaça d' Ausiàs March, 1-9

935 827 018

Mira-sol Centre... més de 40 comerços al teu costat!

1. Prepara la taula pel dinar de Nadal

Foto: cedida

Els àpats de Nadal acostumem a passar-los acompanyats dels més estimats, siguin família o amics. És per això, que dediquem temps i esforços a què la taula quedi ben parada i els detalls facin d'aquell àpat una experiència agradable. Et recomanem escollir un centre de taula de flors naturals d'allò més vistós per sorprendre els teus convidats.

2. Pensa en un bon menú

Foto: cedida

Sorprèn els teus convidats amb un menú preparat amb ingredients de la millor qualitat. A Mira-sol Centre hi trobaràs infinitat d'opcions per al menú del dinar de Nadal. Consell: prepara el menú amb prou temps, compra tot allò que necessitis amb antelació i no t'oblidis de les postres!

3. I un regal original?

Foto: cedida

Avorrits dels mateixos regals de sempre? Sigues original per a aquestes festes! Un curs d'anglès, un lot de brioixeria, una cistella de fruites i verdures, una ampolla del millor vermut, una peça de roba, bijuteria, rellotgeria, una sessió de perruqueria, de massatges, un bonus de fitness, un regal per a la teva mascota...pensa-hi! 

Consulta aquí tota l'oferta de comerços de Mira-sol Centre i afanya't!, el Nadal ja és aquí!

4. Participa a les activitats de Nadal

Demana al Pare Noel allò que vulguis, participa als tallers infantils, als tallers de música, de cuina, de teatre... o vine a portar la teva carta als Reis!  

Per mantenir-te al dia de totes les novetats de Mira-sol centre pots seguir-los a la seva pàgina de Facebook

Mira-sol Centre... més de 40 comerços al teu costat!

 
Comentaris

Destaquem