contingut promocionat
Sin título 1

Prepara’ls pel món real amb els millors valors

Una escola infantil basada en una metodologia activa, creativa, participativa i vivencial

Al projecte educatiu d’Agora Patufet Infant School, sempre en la línia de potenciar la innovació Educativa, treballen  la internacionalització  amb l’aprenentatge de les llengües a través del joc, de les cançons i de diferents activitats, aconseguint així que els petits tinguin una immersió natural en la llengua anglesa i que desenvolupin una actitud positiva i respectuosa per a diferents llengües i cultures. A partir dels 4 anys, poden iniciar-se a l’aprenentatge del xinès mandarí que, per la seva especial estructura lingüística, fomenta el seu desenvolupament cognitiu.

Dia a dia, duen a terme el “Happy Learning”, els alumnes creixen feliços i motivats per a aprendre. Per a desenvolupar i potenciar l’aprenentatge en el camp de la intel·ligència emocional, és fonamental la identificació de les pròpies emocions i posar-los noms, condició indispensable per a què siguin capaços de gestionar-les i no siguin les emocions experimentades les que controlin les diferents situacions. Per això, és tant important educar en la gestió de les pròpies emocions per a comprendre als altres i construir valors que fomenten la convivència.

Patufet19 OpenDay TOT [inf] (300x250px) (AF)

Els primers anys d'un infant són vitals per a sembrar en ell la passió per a l'aprenentatge, mitjançant una metodologia activacreativa i experimental, que es basi en que l’alumne sigui el centre del seu propi aprenentatge i qui el construeixi alhora. L’ objectiu d’Agora Patufet Infant School és fomentar que, des de petits, siguin imaginatius, curiosos, capaços de pensar i de buscar estratègies que els ajudin a resoldre les dificultats  creativa, tolerant i respectuosament.

 
Comentaris

Destaquem