El projecte d'apicultura Melvida rep un premi al Fòrum Gastronòmic pel Xocomel

El producte combina mel, xocolata i oli de proximitat

El projecte d'apicultura sostenible Melvida va ser guardonat durant el Fòrum Gastronòmic de Barcelona amb el premi al producte innovador dolç pel Xocomel.

Es tracta d'una barreja de mel de Collserola crua sense pasteuritzar, cacau mòlt, pur 100%, i oli d'oliva de la finca Torre Rodó a Ullastrell. "En la seva mesura, combinem la dolçor de la mel de mil flors amb l'amargor del cacau la cremositat de l'oli", explica Èric Barbero, apicultor de Melvida.

Barbero assegura que no s'esperava rebre el premi. "M'hi van convidar des de l'AMB i l'Ajuntament, però allà s'hi presenten estrelles Michelin!", diu. "Estava gravant en vídeo i quan van llegir el guanyador em va caure el mòbil a terra".

Des de l'entitat celebren el reconeixement perquè "revalora les abelles premiar un producte sense tractaments químics i que respecta la natura. Anem pel bon camí".

Xocomel. FOTO: Melvida

Xocomel. FOTO: Melvida

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem