contingut promocionat

Catalonia Ceramica

El projecte del mes de Catalonia Ceramica: el pis de Barcelona únic i inspirador

Catalonia Ceramica presenta una remodelació de llar cosmopolita a la capital catalana

Si estàs pensant a reformar la teva llar, has de saber que a escassos quilòmetres del centre de Sant Cugat s’ubica Catalonia Ceramica, el centre especialitzat en materials per a la construcció de tota classe i per a tots els pressupostos. L’enorme botiga té un espai d’expo-venda, ferreteria, outlet i magatzem de materials. A més a més, disposen de pàrquing gratuït per a clients.

  Visita les nostres botigues!

El projecte del mes d’aquest juny té a veure amb la remodelació d’un pis a Barcelona. Inspira't en les últimes tendències i confia en un especialista per dissenyar la teva llar. En aquest cas és un pis particular de Barcelona, assessorats des de la botiga de Premià de Dalt. El client que ha realitzat la reforma és Study Decoració-Hi-Tech, S.L (www.hitechsl.es).

La nova cuina del pis | Catalonia Ceramica

La nova cuina del pis | Catalonia Ceramica

 

 

Els materials ceràmics són de la marca Inalco, model Touch Super-Blanc pulit brillant en formats 150x150 i 150x300. Les aixetes són de Cristina models Londra i Royal i els sanitaris de la marca Laufen, model Palomba i de la marca Kerasan, model Retro.

La nova cuina del pis | Catalonia Ceramica

La nova cuina del pis | Catalonia Ceramica

 

Les bones idees i els consells experts faran que gaudeixis molt més de la teva llar. Deixa’t assessorar per Catalonia Ceramica en la millor elecció de materials per a la reforma d’obra nova.

  Més informació

 

 
Comentaris

Destaquem