Propostes d’any nou: la maquinària d’acumulador

Codina és una empresa especialista que suma 50 anys dedicada a la venda, lloguer i manteniment de la petita maquinària agrícola, forestal i de jardineria

Codina aterra a Sant Cugat amb una proposta, la maquinària d’acumulador. Codina i Torruella S.L. és una empresa especialista que suma 50 anys dedicada a la venda, lloguer i manteniment de la petita maquinària agrícola, forestal i de jardineria, apostant sempre per a la qualitat dels productes i el servei postvenda.

Són distribuïdors de primeres marques com Stihl, Honda o Toro, entre altres, i d’un munt d’accessoris i eines de tota mena, essent un referent en el sector. Amb establiments a Granollers, Sant Celoni i ara també a Sant Cugat, Codina es presenta amb l’arribada de les gammes de productes amb bateria, una oportunitat per renovar els parcs de maquinària d’Ajuntaments i empreses de manteniment. “Apostem per l’eficiència i la seguretat dels nostres clients amb maquinària de la millor qualitat, de baix consum, baixes emissions i silenciosa”, diuen des de Codina. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem