Quan els valors i l'excel·lència acadèmica van de la mà

ESPAI PUBLICITARI. El Col·legi Sil se situa en un entorn privilegiat de Barcelona

Fundat l'any 1962, el Col·legi Sil és un dels centres de referència de la zona alta de Barcelona. Des dels seus inicis en el món de l'educació, fins a l'actualitat, aquesta escola s'ha adaptat als canvis i els nous models educatius.

Actualment, aquest centre privat i concertat amb la Generalitat de Catalunya, ofereix educació integral des de nadons de mesos fins a alumnes de segon de batxillerat. 

El Col·legi Sil es caracteritza per oferir una atenció personalitzada a cada alumne, per tal de fer el millor seguiment, i acompanyar-lo des que comença els seus estudis fins al final de l'etapa escolar. Amb un ensenyament clarament marcat per l'educació en els valors i l'educació integral, el Col·legi Sil prepara els alumnes de manera excel·lent per al seu futur universitari. 

A banda de les aules, completament equipades, el Col·legi Sil compta amb unes grans instal·lacions on els alumnes poden desenvolupar tot tipus d'activitats. Jardins, piscina coberta, gimnàs, cuina pròpia...

I si ets de Sant Cugat i vols portar els teus fills en aquesta escola, el centre ofereix una ruta d'autocar des de Sant Cugat. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem