Què fer amb els nens aquest cap de setmana?

Arriba el cap de setmana i, amb ell, les ganes de fer activitats en família. Mira les propostes del TOT Sant Cugat

Amb el mes d’octubre engegat del tot, les propostes infantils i familiars no s’aturen! N’hi ha de tota mena i per a tots els gustos, perquè ningú es quedi a casa el cap de setmana.

Titelles

Espectacle de titelles. FOTO: Cedida

Els amants de les titelles tenen dues cites aquest cap de setmana. Tant dissabte 10 (a les 18 h.) com diumenge 11 (a les 12 h.) Can Ninot ofereix al seu local al Carrer de l’Hospital, 35, la representació de l’obra "La Castanyera" (preu de l’entrada: 7 €). Diumenge a les 12 h., la companyia Pinotxo en Bicicleta ofereix “Blau marí” al Casal de Les Planes (preu de l’entrada: 6 €). 

Cinema i espectacles

"Las aventuras de Sammy, un viatge extraoridnari". FOTO: Arxiu

Cinesa Sant Cugat projectarà, diumenge a les 12 h., “Les aventures de Sammy, un viatge extraordinari” (preu: 4 €). Però si el que agrada als més petits de la casa és interactuar amb personatges i ajudar-los a traçar la seva història, tenen una cita dissabte a les 11:30 h. al Museu de Sant Cugat amb l’espectacle “A viva voce!” (el preu és de 2 € i cal fer una reserva prèvia al 93 589 63 66).

Xocolatada gratuïta i sense gluten

La xocoltada serà dissabte de 10 a 13h del matí. FOTO: Cedida

Dissabte la Xurreria Sant Cugat Can Vernet & Miras organitza una xocolatada davant de la xurreria (de 10 h. a 13 h., al Parc de Josefina Mascareñas), on podreu degustar els seus xurros sense gluten. La xurreria és la primera en oferir aquest producte per a celíacs a tot Catalunya. Són tota una delícia! 

 
Comentaris

Destaquem