Ralarsa, seguretat al vehicle

Auto Cristal Ralarsa, amb més de 150 tallers a tot Espanya, un dels quals a Sant Cugat, són especialistes en reparació i substitució de llunes d’automòbil, amb més de 40 anys d’experiència

Disposen d’unitats mòbils per a la teva seguretat Disposen d’unitats mòbils per a la teva seguretat
Auto Cristal Ralarsa, amb taller a la rambla del Celler de Sant Cugat, és la primera cadena nacional especialista en reparació i substitució de llunes d’automòbil, i compten amb més de 40 anys d’experiència en el sector i més de 150 tallers arreu d’Espanya. Aquesta experiència és la que ha convertit Ralarsa en una de les principals empreses nacionals del sector, essent la companyia pionera a oferir una xarxa nacional de centres especialitzats en vidreria per a l’automòbil.

Especialistes en vidres d’automòbils
Ralarsa es caracteritza per la seva rapidesa en els serveis, la tècnica avantguardista emprada, la qualitat dels productes que ofereix i la comoditat gràcies a la proximitat al client. Unes característiques que garanteixen la tranquil·litat dels clients.
Tot plegat és possible gràcies a una manera de fer àgil i eficaç. Una garantia que també ve donada per la professionalitat de l’equip, altament qualificat i en constant formació, que ofereix als clients un servei especialitzat de qualitat.

Els serveis que t’ofereix
A Ralarsa els preocupa la teva seguretat, i la seva raó de ser és l’atenció al client. És per això que t’ofereixen reparació de llunes (reparar petits impactes per evitar el trencament de la lluna); substitució, en el cas que sigui necessari (qualsevol parabrisa no reparable és substituït automàticament per garantir la teva seguretat); instal·lació de làmina solar (que aporta seguretat, aïllament tèrmic, confort i estalvi al teu vehicle); servei d’atenció telefònica les 24 hores del dia; servei a domicili (amb unitats mòbils per poder fer la reparació evitant desplaçaments) i cobertura nacional. Uns serveis que l’han convertit en una companyia de referència, moderna i desenvolupada, que compta amb els mitjans, l’experiència i la motivació necessària per establir-se com la xarxa d’àmbit nacional més important del sector.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem