Rancho el Paso

El restaurant celebra el seu 50è aniversari. Ho fa gràcies al tracte familiar i el saber fer a la cuina, amb productes de màxima qualitat. Unes característiques que defineixen el Rancho El Paso

Aquest any el restaurant celebra 50 anys Aquest any el restaurant celebra 50 anys
Gerardo i Maria van ser els qui van iniciar el restaurant Gerardo i Maria van ser els qui van iniciar el restaurant
El Restaurant Rancho El Paso celebra aquest any el seu 50è aniversari al carrer del Pas de L’estació 15 de la Floresta Pearson. Cinquanta anys de qualitat i bona cuina de mercat que l’han convertit en tot un referent a la zona. Sempre fidels al seu lema: matèries primeres de primeríssima qualitat amb productes de proximitat i ecològics. Tracte respectuós i familiar com ells diuen i nosaltres constatem molt de carinyo.

Els orígens
Tres generacions conflueixen en aquest singular restaurant. Els pares, el Gerardo i la Maria, el van obrir el dia 7 de juliol de 1964 com una petita cafeteria on es servien nutritius esmorzars i es degustaven delicioses tapes a l’hora del vermut. Atesa l’acceptació i l’èxit obtingut, El Rancho El Paso es va ampliar amb una terrassa on els migdies es servien carns a la brasa, especialment el conill amb all i oli que va esdevenir l’emblema del restaurant. Tot seguit es van anar introduint a la carta mes plats típics catalans.

Evolució
Amb l’entrada dels dos fills, en Josep M. i en Guillem, el restaurant continua creixent amb una nova ampliació de cuines, la construcció d’una terrassa-carpa que funciona tot l’any, menjadors privats i ampliació de l’oferta gastronòmica, però amb retocs més moderns i mediterranis. En aquest aspecte cal destacar també els cuinats de peix i marisc, des de la senzilla graella o planxa amb salpebrats, als melosos “xups-xups” de tota la vida. En temporada, els tradicionals i tendres “calçots DO Valls: no calen paraules. Amb un celler on trobareu una amplíssima oferta de vins i caves de la millor qualitat.
Actualment es compta ja amb la tercera generació al restaurant, l’Oriol, fill d’en Josep M., s’incorpora per donar continuïtat a la tasca de tots aquests anys.

A la cuina, el secret del restaurant Rancho El Paso és la matèria primera de màxima qualitat, bon oli d’oliva verge, i sobretot, molt de carinyo

I a la taula...
El Rancho El Paso ofereix ara dos menjadors grans, dues sales privades (amb capacitat de 2 persones fins a 85) i la terrassa-carpa. Tot plegat amb la voluntat de seguir oferint un servei de qualitat i esdevenir també un espai de referència per a tot tipus de celebracions i trobades familiars.
Al restaurant fa més de vint anys que aposten també per una carta pràcticament 100% apta per a celíacs i amb atenció especial també envers altres intoleràncies.
Una cuina que es pot gaudir de dimarts a divendres i també els divendres i dissabtes a la nit, ja sigui a la carta, al menú laborables o al menú especial per a grups.

Celebració
Aquest any celebren 50 anys, i ho volen fer al costat del seus clients. És per això que ja es pot gaudir d’un menú de degustació especial cinquanta aniversari. Un menú que varia en funció del dia, amb pica-pica, segon plat a escollir entre una àmplia carta, cava gentilesa del restaurant i preu especial. La idea: que tothom pugui gaudir dels plats que, durant 50 anys, s’han elaborat al restaurant. Una bona manera d’agrair els seus client i amics que hagin fet possible la celebració d’aquest cinquantè aniversari.

 
Comentaris

Destaquem