contingut promocionat
cugat 20natura 20logo

 

Relaxa't en el teu nou apartament i gaudeix

Amb vistes immillorables i assistència les 24h

Amb gran experiència donant suport i servei a grans persones amb més de 65 anys i ganes de viure, Cugat Natura posa a la teva disposició un apartament que t'ofereix tranquil·litat i independència al centre de Sant Cugat.

Els apartaments Cugat Natura t'ofereixen el millor d'estar a casa i suport en cas de necessitat. Les persones que van a viure a Cugat Natura tenen a la seva disposició un apartament totalment equipat que inclou aparcament i traster.

CUGAT NATURA BANNER 300 X 250 GENER 2019

Dins la quota mensual dels apartaments, tindràs inclosos diversos serveis: neteja diàriabugaderiaconsergeria i atenció 24 h. També podràs gaudir de serveis com classes de gimnàs dirigides per una fisioterapeuta i rehabilitació en cas de necessitat, cures d'infermeria i visites al doctor en hores convingudes.

Disposen d'unes sales d'ús comú amb cinemabibliotecacentre d'estèticacafeteria i restaurant, zona WiFi i espais lúdics amb una programació d'activitats gratuïtes molt interessant. Per una altra banda, a més, pots endur-te els teus mobles als apartaments i personalitzar casa teva. Fes-hi una visita i comença a gaudir d'una nova etapa de la teva vida.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem