Restaurant Matilda. Gaudeix la cultura de la cervesa

El restaurant Matilda de Sant Cugat ofereix una àmplia gamma de cerveses internacionals, amb una cinquantena de varietats, per gaudir-les tot descobrint la creixent cultura de la cervesa

Publireportatge
El restaurant Matilda de Sant Cugat apostava a principis d’estiu per la introducció a la seva carta d’una acurada selecció de cerveses, per oferir als seus clients l’oportunitat de degustar algunes de les més selectes i exclusives del món. Una decisió que, com explica Àlex Ros, gerent del restaurant, respon a la necessitat d’especialització dintre el sector de la restauració. “Hi ha pocs restaurants a Catalunya que ofereixin una àmplia carta de cerveses, però, en canvi, hi ha una important cultura de la cervesa”. Tenint en compte aquests aspectes, el restaurant Matilda ha ampliat aquesta carta de cerveses de 23 a més de 40 varietats, la majoria d’aquestes artesanals, de gran prestigi i procedència internacional, també amb gran format per compartir.

Les novetats

Al restaurant Matilda ara es poden trobar més de quaranta cerveses en ampolla diferents, i una desena en barril, procedents de països com Escòcia, Estats Units, Anglaterra, Dinamarca, Alemanya, Bèlgica, República Txeca o Noruega. Algunes de les novetats destacades són, per exemple, les escoceses Brewdog Punk Ipa, molt de moda, o la Harviestoun Ola Dubh, madurada 12 mesos en barrica, “molt cotitzada pels amants de la cultura de la cervesa”, destaca Ros. Tampoc hi falten les cerveses que segueixen la llei de puresa Alemanya 1516 que definia la puresa de la cervesa, com són la Augustiner Lager Helles, “molt suau, amb bombolles petites, ideal per introduir-se al món de la cervesa”, o la Schlenkerla Rauchbier, una cervesa torrada, amb aromes fumades. Pel que fa a les cerveses belgues, destaca la Struise Pannepot. “Negra i amb cos, forma part de la gamma alta del món de la cervesa; per saber-la valorar se n’ha d’entendre. Seria l’equivalent al Möet del món del cava”, explica Ros. Sense oblidar-se de la Westvleteren XII, una cervesa trapense belga que ha estat considerada una de les millors cerveses del món. No deixies escapar l’oportunitat de gaudir del món de la cervesa!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem