Restaurant Matilda. Tot un món per descobrir

Després de 14 anys, el restaurant Matilda canvia el seu aspecte per oferir un millor servei en tots els sentits i consolida la carta de cerveses artesanes entre els seus clients

El restaurant Matilda és el lloc ideal per als amants de les cerveses o per aquells que volen descobrir aquest món: un recorregut per 100 cerveses artesanes (80 en ampolles i 20 en tiradors, totes fresques i al seu punt), tant per paladars exigents com inexperts. Hi trobaràs cerveses internacionals i nacionals (procedents de països com Suècia, Dinamarca, Noruega, Txèquia) i, entre aquestes, de tan reconegudes com la Westvleteren XII, la Brouwerij de Molen o suaus com l’Augustiner Leger Helles.

La combinació perfecta
A Matilda t’ofereixen la possibilitat de tastar aquestes cerveses amb tapetes, platets o plats de la carta tradicional que faran notar encara més les particularitats de cada glop de cervesa. Ara també pots compartir cerveses de 75 cl amb els teus acompanyants. Fins i tot, hi ha cerveses sense alcohol i aptes per a celíacs.

El món cerveser
Perquè el canvi és evolució, el restaurant ha fet un pas més enllà transportant els clients a aquest món. S’hi pot trobar una pintura de Santa Hildegarda (de Lluís Ribas) per retre homenatge a la descobridora del llúpol (un dels 4 ingredients bàsics de tota cervesa) i una altra de caire més divertit del mateix artista santcugatenc, d’una jove a la festa alemanya Oktoberfest.

Tradició i innovació
Aquesta és la clau: acostar el client al món de les cerveses, una cultura encara per desenvolupar a les nostres terres però amb un gran potencial que Àlex Ros va saber detectar ara ja fa un any i combinar a la perfecció amb la carta tradicional del restaurant. Tant si ets un amant de les cerveses com si el que t’agrada de veritat és descobrir nous gustos i cultures, el restaurant Matilda és el teu lloc!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem