contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

Ruiz: “Jack Beds és una família que ens ajuda amb tot”

Carme Ruiz és l'assessora comercial que ha obert aquest any la botiga de 'Jack Beds' a Sant Cugat

Quant fa que és dependenta?
Des dels 14 anys. Tota la vida. Vaig sortir de l’escola i em vaig posar de dependenta en diferents sectors. Però, en l’àmbit dels matalassos, 13 anys.

En tots aquests anys deu haver viscut moltes anècdotes. Alguna més graciosa?
Una vegada se’m va adormir un noi en un matalàs quan provava uns coixins. Va ser una situació complicada perquè no sabia si despertar-lo o no. Però, a banda de les anècdotes, la meva experiència m’ha fet guanyar la confiança de la gent que em coneix i em recorda.

La relació amb la gent és clau per ser dependenta?
Sí, ho has de sentir i t’ha d’agradar.  Recordo que de petita ja jugava a vendre amb les patates que agafava de la meva mare... M’agrada molt la venda!

Creu que això s’està perdent?
Potser sí... Penso que el cara a cara no s’hauria de perdre.  La proximitat amb el producte i el client s’hauria de preservar encara que cada vegada es compri més per internet. A mi m’agrada comprar a botigues amb gent de confiança, que m’escoltin i que m’ajudin en tot el procés.

L'assessora comercial, Carme Ruiz, a la botiga de 'Jack Beds' de  Sant Cugat. FOTO: JLSilva

L'assessora comercial, Carme Ruiz, a la botiga de 'Jack Beds' de  Sant Cugat. FOTO: JLSilva

Què destacaria de 'Jack Beds'?
'Jack Beds' és una família que ens ajuda amb tot. Et donen la confiança i t’ajuden a fer-ho fàcil. Ens cuiden i ens fan sentir estimats. Estic encantada! És com estar a casa amb la família. I aquesta confiança i tranquil·litat també la transmets al client quan li vens un producte.

Com es venen matalassos en un mercat tan competitiu?
Has de transmetre confiança al client i fidelitzar-lo amb el servei que li has oferit perquè et recomani als seus amics i familiars. El boca a orella és molt important.

La qualitat de 'Jack Beds' com es manifesta?
Sobretot en el rendiment i el confort. El que t’assegura 'Jack Beds' és que els matalassos t’oferiran el màxim confort i adaptació durant tota la seva vida útil. Sempre treballem amb els millors materials i teixits. Teixits molt naturals que ni facin boles ni es vagin deformant.

En resum, què seria el que més valoraria de 'Jack Beds'?
La qualitat i la confiança que et transmet el producte. Per mi és la tranquil·litat d’oferir un producte que respon a les expectatives.

Se sent orgullosa d’acompanyar la marca en el creixement a Sant Cugat?
Sí, molt. El meu cap el conec de fa molts anys perquè es va venir a formar on treballava abans i per mi és un orgull treballar amb ell i a Sant Cugat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem