Sabors i sensacions casolans

El restaurant-formatgeria Margotin ja s’ha guanyat el títol d’històric dins l’oferta gastronòmica de la nostra ciutat

Les fonues són l'especialitzat del Margotín, a més de la sopa-crema de carbassa o l'arròs amb bolets.. Les fonues són l'especialitzat del Margotín, a més de la sopa-crema de carbassa o l'arròs amb bolets..
Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Des del 1980, ha superat modes, tendències i altres “gastro-invents” i s’ha mantingut fidel a la seva filosofia des del primer dia: oferir una cuina casolana, sana, natural i sense sofisticacions innecessàries. L’interiorisme és súper càlid i acollidor; el servei amable i eficient, i l’oferta del tot interessant i original.

Com a entrants us recomanaríem la coca de samfaina, l’arròs amb bolets anomenat Tresor amagat, la sopa-crema de carbassa (també hi posen moniato) amb bocins de formatge de cabra o l’amanida de taronges, bacallà i olives negres. Com a segons, també són recomanables: el filet de vedella amb salsa de cabrales o roquefort, la vedella al forn estil Margotin o el bacallà amb mel (recepta medieval sorprenent!) i no ens podem oblidar de les verdaderes estrelles de la casa: les fondues (la suïssa, la de roquefort, la piamontesa amb pebrots i anxoves, la de formatges espanyols amb xerès, les raclettes o les fondues de carn per als menys formatgers). En definitiva, Margotin és per gaudir d’una cuina casolana plena de bones sensacions, no us la perdeu. Que vagi de gust!

 
Comentaris

Destaquem