contingut promocionat
Condis Coll Favà

Salmó, per una dieta sana

El consum de salmó enforteix els nostres músculs i el cor

Entre els aliments de la categoria del peix i derivats que estan disponibles en botigues i/o supermercats habituals es troba el salmó. Aquest aliment pertany al grup del peix blau.

Els estudis han demostrat que el consum del salmó és ric en àcids grassos i això pot ajudar-nos a viure més temps i estar més sans.

Són massa els beneficis que el salmó aporta a la salut i són molt nombrosos com per ignorar-los.

És un aliment molt ric en àcids, minerals i vitamines que ens poden ajudar a lluitar contra diverses malalties. És per això que menjar salmó al forn, a la planxa o simplement cru pot convertir-se en una poderosa addicció a un estil de vida saludable.

A més, és beneficiós per al teixit muscular, ja que la proteïna de salmó és fàcil que la digerim i que l’absorbeixi el nostre cos.

El salmó no conté substàncies que causin càncer, això el diferencia d’altres fonts de proteïnes que sí tenen substàncies. Les proteïnes, que també s’anomenen aminoàcids, són vitals per a la salut del nostre organisme.


El benefici principal que aporta el salmó és que és una excel·lent font de greix i àcids grassos Omega-3. També es troben vitamines A, B i D, així com minerals com el calci, ferro i fòsfor.
Els àcids grassos Omega-3 ajuden a reduir el colesterol.


Generalment els metges recomanen la inclusió d’aquest peix en la dieta després d’haver patit un atac al cor amb la finalitat de reduir el colesterol dolent. Al mateix temps que el salmó redueix el colesterol dolent eleva el nivell de colesterol bo. També, pot ajudar a reparar danys del cor i enfortir els músculs d’aquest.

Espai patrocinat per

 
Comentaris

Destaquem