Sant Cugat celebrarà un Concurs d'Aparadors per commemorar la Setmana de la Gent Gran

La Setmana de la Gent Gran 2022 serà de l'1 al 7 d'octubre

Ja es prepara el 1r Concurs d’Aparadors de la Setmana de la Gent Gran, que té per objectiu implicar el comerç local en la campanya de sensibilització sobre el bon tracte que mereixen les persones grans de Sant Cugat.

Per tant, els aparadors hauran de romandre exposats del dissabte 1 al divendres 7 d’octubre, ambdós inclosos. El tema central ha de ser la gent gran i es valorarà l'originalitat, la qualitat artística, el disseny i la claredat del missatge.

L’Ajuntament de Sant Cugat, el mitjà de comunicació TOT Mèdia, la Taula de la Gent Gran i el Consell de la Gent Gran de Sant Cugat convoquen aquest concurs, amb la voluntat que sigui el primer d’una llarga sèrie que es repeteixi cada any.

La participació és oberta a tots els establiments comercials, de serveis i de restauració de la ciutat de Sant Cugat que disposin d’un espai visible des del carrer o el mercat.

Els membres del Jurat visitaran tots els aparadors entre el dia 1 i el dia 5 d’octubre, i el dia 6 faran la valoració conjunta. El primer premi és un anunci de mitja pàgina a l’edició en paper del TOT Sant Cugat i un distintiu de reconeixement. Els accèssits són un exemplar del joc de taula SANTCUPOLI i el distintiu de reconeixement. Així, el lliurament de premis es farà a la plaça d’Octavià el dia 7 a les 17 h.

Pel que fa a la inscripció, és gratuïta i s’ha de fer enviant un missatge per correu electrònic a llaravissantcugat@gmail.com fins al 28 de setembre.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem