Sant Cugat Comerç es prepara per acollir Els Dies Màgics

Tres dies de descomptes per arrancar la campanya de Nadal

El 25 i 26 de novembre se celebren els Dies Màgics a Sant Cugat Comerç, amb opció d'allargar-se també el 27 per a les botigues que ho vulguin. Així, entre 25 i 30 establiments de la ciutat oferiran descomptes i ofertes per arrencar la campanya de Nadal.

Adela Burgos, gerent de Sant Cugat Comerç, explica que és necessari apuntar-se a aquesta iniciativa per no quedar-se enrere. "No és la campanya que més ens agrada, però ens ve donada per les grans empreses i t'hi has d'afegir perquè si no la gent marxarà a buscar els descomptes".

De fet, ara s'acumulen les campanyes que ofereixen rebaixes en preus, com el Black Friday, i Burgos explica que la situació dels comerços locals associats a Sant Cugat Comerç és delicada: "Ens diuen que per fer descomptes hauran de fer un esforç molt gran, perquè els ha apujat el preu del lloguer, dels subministraments..."

Els Dies Màgics és un esdeveniment originari dels Estats Units, segons explica Sant Cugat Comerç, i té com a objectiu donar, oficialment, el tret de sortida a les compres nadalenques. L'any 2014 Sant Cugat Comerç es va convertir en la primera associació de comerciants de tot Catalunya en organitzar aquest tipus d'activitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem