'El Sant Cugat’ és l'hotel renovat del centre de la ciutat: "una aposta de futur"

L'hotel del centre de la ciutat s'ha renovat sota el nom El Sant Cugat, "una aposta de futur en hostaleria que prima allò humà sobre allò tecnològic", tal com expliquen en un comunicat.

L'hotel presenta l'interior renovat amb l'objectiu de ser sostenible i pretén ser un punt de "trobada social" i un eix dinamitzador de l'oci i la cultura a Sant Cugat.

A més, El restaurant Bocablo també s'actualitza amb la carta renovada i més "informal". Per començar a rebre gent, l'hotel va acollir l'exposició Art Salvatge fins el 30 de novembre, que aplegava l'obra de més de 30 artistes nacionals i internacionals, amb la natura com a fil conductor i la finalitat del qual és recaptar fons per a fundació WWF Espanya.

El Sant Cugat, que forma part d'Anima Hotels, proposa el concepte d'"hotel corporatiu" on el WFH (Work From Home) es converteix en "Work From Hotel", i aposta així per espais per a reunions informals i coworking, habitacions estil "home-office", llum natural i una carta de serveis.

Xavier Vega, director general d'Anima Hotels, afirma que el principal objectiu "ha de ser sempre el benestar de les persones. I la digitalització, una eina per aconseguir-ho, no un fi en si mateixa. La tecnologia ens ha de servir per optimitzar el nostre temps administratiu i així, poder dedicar-nos completament a l'atenció i cura dels nostres hostes”.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem