Sant Cugat està obert per vacances

Cada vegada hi ha més comerços i espais a la ciutat que mantenen la seva activitat a l'agost

L'agost és el mes per excel·lència de les vacances a casa nostra i uns dies que molts aprofiten per aturar l'activitat i agafar aire per fer front als darrers i intensos mesos de l'any. No obstant això, en una ciutat vital i dinàmica com Sant Cugat, cada cop són més els comerços i espais que conviden als seus clients a gaudir dels seus productes i serveis també a l'agost i pengen, simbòlicament o literalment, el cartell d'"obert per vacances".

Les botigues de Sant Cugat surten als carrers de la ciutat a La Botiga al Carrer. FOTO: Ale Gómez

 

Si aquest mes d'agost et quedes a Sant Cugat, seguiràs tenint totes les teves necessitats cobertes a la ciutat i no caldrà que marxis fora: salut, alimentació, restauració, música en directe, reformes...
Descobreix els espais de Sant Cugat que no marxen per vacances a l'agost.


CENTRE CAN MORA i CENTRE PEDIATRIA - Urgències Medicina General i Pediatria

centres canmora santcugat

 

Tots els centres Can Mora obren a l’agost de dilluns a divendres de 8h a 20h. Les urgències i Medicina General i Pediatria de 8.30h a 20h. Especialitats, hores concertades.

Del 14 al 20, les visites seran al Sant Jordi, 37.

  Demana cita, ara!


ESPAI CONDIS VALLDOREIX - El supermercat i la seva peixateria, Tast de Mar

condis valldoreix Espai condis valldoreix tast de mar

 

Aquest agost i com cada estiu, oberts amb tu tot el mes amb el mateix horari i serveis: Supermercat obert, de 9 a 21 de dilluns a dissabte, diumenges i festius de 9 a 15. 362/365 dies oberts a l'any; Peixateria, Tast de Mar, de dimarts a dissabte de 9 a 21, diumenges i dilluns tancats.

Recordeu: Dissabtes i Diumenges: pollastres a l'ast per encàrrec! Reserva: whatsapp icona Whatsapp   618 534 667.  Excel·lent fruiteria i selecció de peix. Peix i Tast de Mar per encàrrec: whatsapp icona Whatsapp : 660 169 138     Instagram logo @condis_valldoreix | @tastdemar. Amazon Lockers per si marxes de viatge, Pàrquing gratuït. Trobaràs tot al mateix Espai Condis Valldoreix al Passeig Mas Roig, 61.

  Truca, ara!


Vilallonga Masia Restaurant - Àpats a la natura i nits a la fresca

Terrassa de Vilallonga Masia Restaurant a Sant Cugat. FOTO: Cedida

 

Vols gaudir d’un àpat en un entorn natural i d’un sopar a la fresca a l’agost?

Vine a aquest restaurant i gaudeix d’una cuina de mercat elaborada amb productes de temporada i ingredients frescos i de qualitat. Tots els divendres, música en directe!

  Reserva, ara!

Alguns comerços de Sant Cugat tenen obert aquestes vacances

Alguns comerços de Sant Cugat tenen obert aquestes vacances

La guia més completa de comerços de la ciutat

A la Guia del TOT Sant Cugat trobaràs el comerç que necessites per a les teves compres d'agost. Tens al teu abast diferents comerços i serveis de la ciutat de tots els sectors: farmàcia, educació, gastronomia i alimentació, salut, llar, mascotes, moda, tecnologia, esport, turisme, motor, art, etc.

A Sant Cugat tens una gran varietat de comerços amb tot el que necessites.

  Consulta la guia del TOT, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem