Sant Cugat està obert per vacances

Cada vegada hi ha més comerços i espais a la ciutat que mantenen la seva activitat a l'agost

L'agost és el mes per excel·lència de les vacances a casa nostra i uns dies que molts aprofiten per aturar l'activitat i agafar aire per fer front als darrers i intensos mesos de l'any. No obstant això, en una ciutat vital i dinàmica com Sant Cugat, cada cop són més els comerços i espais que conviden als seus clients a gaudir dels seus productes i serveis també a l'agost i pengen, simbòlicament o literalment, el cartell d'"obert per vacances".

Les botigues de Sant Cugat surten als carrers de la ciutat a La Botiga al Carrer. FOTO: Ale Gómez

 

Si aquest mes d'agost et quedes a Sant Cugat, seguiràs tenint totes les teves necessitats cobertes a la ciutat i no caldrà que marxis fora: salut, alimentació, restauració, música en directe, reformes...
Descobreix els espais de Sant Cugat que no marxen per vacances a l'agost.


La Flama La Bolera - Menjar de qualitat també a l’agost

la flama de la bolera 6

 

Aquest restaurant de Sant Cugat obre cada dia del mes d’agost en l’horari habitual perquè també puguis gaudir aquest mes de carn a la brasa de qualitat en un establiment immillorable.

  Reserva, ara!


CONDIS VALLDOREIX -  El supermercat i la seva peixateria, el nou Tast de Mar

Parada de fruita del Condis Valldoreix. FOTO: Mariana Castel

Aquest agost i com cada estiu, oberts amb tu tot el mes amb el mateix horari i serveis. Supermercat obert, de 9 a 21 de dilluns a dissabte, diumenges i festius de 9 a 15. 362/365 dies oberts a l'any. Peixateria, el nou Tast de Mar, de dimarts a dissabte de 9 a 21, diumenges i dilluns tancats.
Recordeu: Dissabtes i Diumenges: pollastres a l'ast per encàrrec! Reserva: Whatsapp whatsapp icona 618 534 667
Excel·lent fruiteria i selecció de peix. Peix i Tast de Mar per encàrrec: Whatsapp whatsapp icona: 660 169 138   Instagram logo  @tastdemar
Trobareu tot al mateix espai Condis Valldoreix al Passeig Mas Roig, 61

  Truca, ara!

DECASA PINTURES - Obert tot l’any excepte diumenges i festius

DECASA pintures, perfecta per pintar una paret blava. FOTO: Cedida

A Decasa Pintures de Sant Cugat obren sempre i, per tant, a l’agost els trobaràs de dilluns a divendres de 8 a 13:30 i de 15:30 a 19:30 i dissabtes de 9 a 13:30. L’horari és el mateix tot l’any.

  Contacta ara!


POLÍCLINIC TORREBLANCA - La salut no fa vacances

Façana del Policlínic Torreblanca de Sant cugat. FOTO: Cedida

Policlínic Torreblanca romandrà obert tot l’agost atenent especialitats mèdiques, urgències, clínica dental i tractaments estètics. El centre estarà obert de dilluns a divendres de 8 a 21 hores.

  Demana cita ara!

Restaurant Greta - Cuina 100% plant-based també a l’agost

restaurant greta plat(1)

El restaurant, que ha aterrat enguany al Mercantic Sant Cugat, ofereix també aquest mes platets per compartir enfocats a fer gaudir tothom i sorprendre amb un nou concepte de menjar vegà.

  Segueix Instagram!


La Bolera - Els teus àpats també a l'agost

Restaurant La Bolera. FOTO: Arxiu.

Gaudeix de plats a la brasa en un bon ambient i en un lloc emblemàtic de la ciutat cada dia d’agost. Aquest restaurant obre per servir-te tant en els teus àpats diaris com de cap de setmana.

  Reserva, ara!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem