El santcugatenc tomàquet mandó, producte estrella en la Fira del Tasta Mandó

Sant Cugat s'ha convertit en l'epicentre de l'agricultura de Collserola amb una celebració amb venda de verdures i hortalisses, tallers familiars i un tast del producte estrella, el tomàquet mandó

El tomàquet mandó ha estat el protagonista de la 4a edició de la Fira del Tasta Mandó, una festivitat en el qual es vol fer gala del producte local i de l'agricultura a Collserola i que ha tingut lloc el diumenge 7 de setembre a la plaça de Barcelona. Amb això, durant la celebració, hi ha hagut venda i degustació de verdures, hortalisses, fruites, mel, oli d'oliva, vins, cerveses artesanes, formatges, embotits i altres productes de proximitat.

 DSC0339

4a edició de la Fira del Tasta Mandó amb el tomàquet mandó. FOTO: Mireia Comas (TOT Sant Cugat)


El tomàquet mandó de Collserola és una varietat que s'ha conreat durant generacions a la masia de Can Mandó, al bell mig del Parc. És una varietat tradicional local que es caracteritza principalment pel seu fruit gran, ple, saborós, de forma esfèrica-aplanada i de pell fina de coloració vermell-ataronjat. És per això, que la festivitat ha anat al voltant d'aquest producte, amb tallers familiars i una degustació gratuïta.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, X, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem