Serveis de ferreteria professional

ESPAI PUBLICITARI. A Ferreteria Sabadell ara també ofereixen servei de serralleria

Fa més de 40 anys que Ferreteria Sabadell va obrir les portes per primera vegada. Des de llavors, el comerç no ha parat d’evolucionar i augmentar els seus serveis de cara als santcugatencs per oferir-los i satisfer totes les necessitats que els poguessin sorgir pel que fa a la ferreteria.

 

A la Ferreteria Sabadell trobaràs tot tipus de material per a la teva llar: bricolatge, pintura, parament de casa i molt més. A més, són especialistes en il·luminació LED. Recentment, Ferreteria Sabadell ha incorporat un nou servei. A banda de fer còpies de claus i comandaments, ara ofereixen un servei complet de serralleria. Obertura de portes i instal·lacions de panys a uns preus molt assequibles.

El treball com el d'abans

Amb els mateixos valors que l’any 1972, quan es va fundar la ferreteria, la tercera generació basa el negoci en la professionalitat i la qualitat, tant del servei com del producte. 

Adaptant-se sempre a les necessitats de l'actualitat, a la Ferreteria Sabadell opten per donar un servei de qualitat i professionalitat, amb un tracte d'allò més proper.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem