Els serveis a empreses i particulars que ofereix SisquellaGrup

El grup compta amb una dilatada experiència i una àmplia implantació al territori, amb despatxos a Sant Cugat, Ripollet, Montcada i Reixac, Cerdanyola i Barcelona

SisquellaGrup ofereix serveis a empreses i particulars. El grup compta amb una dilatada experiència i una àmplia implantació al territori, amb despatxos a Sant Cugat, Ripollet, Montcada i Reixac, Cerdanyola i Barcelona.

L’integren més de 80 treballadors i col·laboradors, un equip multidisciplinar que presta serveis d’administració, gestió i assessorament a més d’un miler d’empreses, per alliberar-les d’aquestes tasques i que es puguin dedicar al que millor saben: tirar endavant el seu negoci amb la confiança que compleixen tots els requisits legals i administratius.

Com a particulars, SisquellaGrup administra amb eficiència comunitats de veïns -més de 700 actualment-, ofereix les millors assegurances des de la seva pròpia corredoria, us acompanya amb els seus serveis immobiliaris, gestiona lloguers i assumeix tots els tràmits dels vostres vehicles.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem