Incorporen als plats, de manera molt artística i creativa, les fruites i verdures més fresques del Mediterrani, sense perdre l’essència caribenya de les seves xefs.
Aquesta curiosa mescla, conduïda sàviament per les entusiastes emprenedores Yessica i Juliana, donen com a resultat una cuina asiàtica diferent, molt sorprenent pels seus tocs d’autor, divertida i absolutament creativa.
Diríem que la personalitat pròpia de la seva oferta gastronòmica i l’excel·lent atenció al comensal serien els dos factors diferencials del Hoshi.
El nou menú degustació és una bona mostra d’aquest compromís amb la qualitat i la creativitat: els saquets de Wanton (una petita obra d’art); l’Edomae Inari (tofu fornejat amb arròs i verduretes); la sopa de miso amb carn i verdura; l’amanida de fideus d’arròs cruixents i pollastre amb curry); o l’espectacular tataki de tonyina, que combinat amb una vinagreta d’aranja i gingebre provoquen un maridatge extra fresc, suau i sorprenent.
Però, apart de totes aquestes exquisideses i novetats, no podem oblidar els clàssics de la casa, amb el seu propi club de fans: les albergínies tempuritzades, els arrossos, l’apartat de sushi o els elaborats woks.
Per a endolcir l’àpat, deixa un foradet pel cheesecake amb maracujà o, per als xocolaters, el xocogingebre.
Que vagi de gust!
Subscriu-te al butlletí
Facebook
X
Instagram
YouTube
WhatsApp
Telegram
TikTok