contingut promocionat

 

 

Supernatural L

 

Supernatural continua obert i presta servei a domicili

A més acaba d'estrenar un nou servei de sabons ecològics a granel

L'establiment especialitzat en alimentació ecològica i de proximitatSupernatural continua obert al públic. Amb la idea de prestar el millor servei, la botiga, situada al carrer de Sant Ramon, número 4, ofereix servei a domicili amb totes les garanties de seguretat i higiene. Les comandes es poden fer al teléfon: 936755953, per WhatsApp al 619835693 o per correu electrònic a info@supernaturalsantcugat.cat.

 

SUPERNATURAL B
 
 

L'horari del Supernatural, mentre duri l'estat d'alarma, s'estendrà de dilluns a divendres de les 9 a les 14 h i de les 16 a les 20 h i els dissabtes de les 10 a les 14 h. Tothom qui vulgui accedir a la botiga s'haurà de netejar les mans amb hidrogel que facilitarà el Supernatural i no podran accedir més de tres clients a l'interior de la botiga.

Què hi podem trobar?

La botiga compta amb fruites i verdures ecològiques FOTO: Cedida

La botiga compta amb fruites i verdures ecològiques FOTO: Cedida
 

Des de fa 30 anys Supernatural ofereix una àmplia gamma de productes ecològics entre els quals destaquen les fruites i les verdures de proximitat, aliments aptes per vegans, vegetarians, productes per celíacs i per altres intoleràncies alimentàries. A més, són herbolari i també disposen de suplements nutricionals. Ara degut a aquestes circumstàncies, evidentment hi trobarem Vitamina C, Echinacea i els específics més adients per reforçar les defenses.


Novetats

L'establiment ha inaugurat un espai de sabons ecològics a granel FOTO: Cedida

L'establiment ha inaugurat un espai de sabons ecològics a granel FOTO: Cedida

 

Supernatural acaba d'estrenar un nou servei de sabons ecològics a granel. Disposen d'una àmplia varietat de sabons tant per a la higiene personal com per la higiene de la llar. Els clients ja poden portar el seu propi envàs per reomplir.

A més dels productes que ofereixen, tenen al costat l'aparcament de l'Ajuntament... i el seu assessorament de sempre.

 
Comentaris

Destaquem