Menjar més enllà del centre

Descobreix llocs per menjar més enllà del centre de Sant Cugat

El TOT Sant Cugat t’acosta suggeriments gastronòmics que no et deixaran indiferent. Endinsa’t en un món de bones experiències pel teu paladar a la Via Augusta de Sant Cugat (Centre Comercial) i rodalies.

Crepes artesanes

Creperia

Crepes & Crepes. 21 anys al servei del client és sinònim de qualitat. Crepes artesanes salades, dolces, amanides, pizzes i torrades, tot elaborat amb ingredients de primera qualitat. Horari: obert de 10 h a 23 h, de dilluns a diumenge.

Qualitat artesana

La Palma

La Palma Pastissers. Amb més de 65 anys d’experiència, ofereixen tota mena de productes de pastisseria, dolços i salats, amb un càtering a mida. Gaudeix cada dia de la setmana de la màxima qualitat en l’elaboració de productes pastissers.

Per a totes les ocasions

El jardí de Can Ametller estarà tot decorat per l'ocasió. FOTO: Arxiu

Masia Can Ametller. Espectaculars jardins, amplis salons i una acurada proposta gastronòmica amb especialitat en arrossos i bacallà és el que trobaràs a aquest restaurant. Ideal per a casaments, celebracions, menús degustació...

El més natural per als teus

Carns Corella

Carns Corella. Descobreix la seva secció especial de carn per a nens, ben tendra i melosa. A més a més, és ideal per aquells dies que no tens ganes de cuinar: els seus plats precuinats casolans no deixen a ningú indiferent!

Per endur o menjar allà

Ribera Manero

Ribera Manero. Gaudeix, de dilluns a divendres, del menú diari a Ribera Manero per 15,90 € i d’un 10% de descompte en sopars de dilluns a dissabte. Són especialistes en peix i marisc, amb peix fresc de Vilanova cada tarda.

A casa i per degustar

Andreu

Andreu Xarcuteria i Tastets. Amb més de 85 anys d’experiència, aquesta xarcuteria ofereix productes de màxima qualitat. Destaca el seu pernil ibèric de gla, salmó de Noruega, pernil dolç natural... A més a més, disposen de productes sense gluten ni lactosa

Menja com a casa

Cantonada

Can Tonada. El bon menjar també pot tenir un bon preu: promocions per esmorzar, menú diari (10,95 entre setmana i 12,50 € cap de setmana) i exquisides tapes per sopar! Can Tonada, menjar casolà cada dia de la setmana!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem