El TOT Casa surt al carrer, la nova revista de tendències del Vallès

La nova revista de tendències de la llar surt al carrer gratuïtament el 25 de maig a Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa i Sabadell

El TOT Casa és una nova publicació anual gratuïta dedicada al sector de la Llar, editada per Totmedia, el grup de mitjans locals com TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola i TOT Rubí, i amb la col·laboració també del Diari de Sabadell i Diari de Terrassa.

És la primera revista dedicada a les tendències, productes i serveis del sector de la llar de cinc ciutats importants del Vallès, amb una distribució de 25.000 exemplars a més de 1.500 punts d'interès de les cinc ciutats vallesanes: Sant Cugat, Cerdanyola, Rubí, Terrassa i Sabadell, que sumen una població total de més de 600.000 habitants.

Des d’aquesta nova publicació, volem apropar el sector de la llar, amb consells, tendències, productes, habitatges i els millors serveis de les ciutats més rellevants. Des de Terrassa i Sabadell, les seves cocapitals, a Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola; cinc ciutats amb una gran vitalitat. Uns entorns d’atracció on moltes famílies decideixen establir-se, més tranquils i humans, propers a la natura i amb la qualitat de serveis de la gran ciutat. Llocs també amb una intensa vida cultural, social i esportiva. Ciutats que també han sabut atraure una gran activitat econòmica, amb una crucial xarxa de comunicacions.

Des de Totmedia apostem per mitjans de qualitat fets des del territori i on la proximitat sigui un valor per integrar empreses i persones en el seu entorn. Aquesta nova publicació està feta amb aquest propòsit i amb empreses i serveis de l’entorn. Esperem que us agradi i la trobeu d’utilitat.

Descobreix el TOT Casa ara:

Premsa i revistes digitals <strong>en català</strong>

 

Anuncia't al TOT Casa

Si teniu interès a anunciar-vos o en demanar més informació, podeu fer-ho enviant-nos un correu a info@totmedia.cat o al telèfon 935908600.

TOT CASA PORTADA

 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem