contingut promocionat
logo condis valldoreix

 

 

Tast de Mar' de Condis Valldoreix: La peixateria de referència per Valldoreix i Sant Cugat

Condis Valldoreix consolida l'autenticitat de la seva Peixateria 'Tast de Mar'

Busques una peixateria amb tot el que necessites per a la teva compra diària i producte fresc de qualitat? Tast de Mar de Condis Valldoreix s’ha consolidat com la peixateria de referència a la zona, oferint una alternativa de proximitat a un preu competitiu per als residents de Sant Cugat, Valldoreix, Mira-sol, La Floresta i La Colònia Montserrat.

Un comerç compromès amb Sant Cugat i Valldoreix

Reconegut per la confiança dipositada per l’EMD de Valldoreix, així com pel seu patrocini i participació amb diferents entitats com l’Àula Gastronòmica de Sant Cugat, el Club de Tennis Valldoreix, el Complex Esportiu Valldoreix, el Casal d’Avis, Amicart, entre altres.

Sens dubte, una participació que demostra la seva aposta pel comerç com a part essencial de la vida dels veïns.  La peixateria de ‘Tast de Mar’ no només ofereix productes frescos i de qualitat, sinó que també esdevé un centre d’aprenentatge i generador de cultura de cuina, amb els seus Tallers i experiències. Aquest espai ha demostrat ser la millor alternativa per a les famílies, amics i gurmets de la zona, reforçant la seva posició com a referent local i punt de trobada.

No dubtis apropar-te si busques una Peixateria amb tot el que necessites per a la teva compra diària amb el millor producte fresc de qualitat i proximitat a un preu competitiu.

Celebra amb Condis Valldoreix

Condis Valldoreix us convida a continuar gaudint de les novetats de 'Tast de Mar' i de la Festa de les Ostres, una de les seves especialitats i que tornarà aquest setembre per la Festa Major de Valldoriex.

Segueix el compte d'Instagram a @tastdemar per estar al dia de totes les actualitzacions.

Façana de l'Espai Condis Valldoreix. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem