'Torna el pa', per Pere Esquerda

Ara més que mai sembla que estigui de moda menjar pa i no per qüestions banals ni passatgeres, sinó per raons ben meditades i que responen a la nova cultura de menjar sa, de menjar millor i de saber escollir el que mengem.

Pere Esquerda, el tastador Pere Esquerda, el tastador
Ara més que mai sembla que redescobrim el pa com l’essència bàsica de la nostra dieta mediterrània, ja ho feien els nostres avantpassats, no? Doncs enhorabona als que ens ha tocat viure el redescobriment d’aquest aliment base perquè les noves ofertes valen molt la pena, i l’exemple més recent el tenim en el taller de pa Serrajòrdia.

Tres generacions d’artesans (des del 1964) que han renovat el seu negoci i modernitzat la seva imatge de manera espectacular amb qualitat, intel·ligència i gran visió de futur. A Serrajòrdia, antiga Fleca Estació, hi trobareu el pa tradicional (rústec, pagès, de motlle...); l’integral i de cereals (malta, llinosa, de sègol 100%...); l’ecològic (d’espelta, de pagès amb massa mare 100% natural, el de kamut…) i els pans especials (nous, ceba confitada, figues i nous, formatge…), a més d’una exquisida varietat de pastissos, quiche, pizzes, coques, timbalets…, i un munt de capricis tant dolços com salats que us faran la boca aigua només veure’ls. Val la pena. Que vagi de gust!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem