contingut promocionat
Jardiland L BO

 

Torna els Jardi'Days de Jardiland, 10 dies d'ofertes excepcionals

En els Jadi'Days, que s'estendran d'aquest divendres 23 d'octubre fins al diumenge 1 de novembre

Jardiland Sant Cugat ha posat en marxa els Jadi'Days, un total de 10 dies de productes a preus molt baixos i ofertes increïbles en jardineria, articles per a animals i decoració.

En els Jadi'Days, que s'estendran d'aquest divendres 23 d'octubre fins al diumenge 1 de novembre, podràs trobar plantes d'exterior: crisantems, rosers i violes..., i d'interior: orquídies, kalanchoes, plantes verdes... entre moltes altres. També arbustos per instal·lar tanques, des de les més clàssiques, a les més decoratives i complements imprescindibles: tisores de poda, hivernacles, compostadors, terres, adobs i altres per mantenir i gaudir dels teus espais exteriors també a la tardor.

Productes per al teu hort i per a la casa 

A més, i perquè puguis seguir cultivant el teu hort podràs adquirir llavors, arbres fruiters i plantes aromàtiques amb grans ofertes, també petits mobles per decorar la teva llar, així com objectes decoratius per renovar els teus espais.

Tot per als animals de companyia

Finalment en els Jadi'Days, també podràs comprar productes per als animals de companyia com gossos, gats, peixos i rosegadors amb descomptes i promocions en una àmplia selecció per tenir cura sempre d'ells.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem