contingut promocionat
Mercantic L

 

 

Torna una nova sessió del Mercantic de nit

Durant la vetllada a més de visitar les botigues, es podrà gaudir de la gastronomia pròpia del Mercantic i d'un concert gratuït de la compositora Tori Sparks

El Mercantic acollirà, aquest dissabte 19 de setembre, una nova sessió del Mercantic de Nit. La proposta nocturna i gratuïta del mercat de mobles antics, curiositats i brocanteria de Sant Cugat que traspassa fronteres i amb les que les botigues s'acomiaden de l'estiu.

Al Mercantic de nit, que s'allarga de les 18.00 a les 00.00 hores, s'alternen les botigues obertes amb la música en directe, la gastronomia i altres activitats que ofereixen una esfera molt diferent de l'escena habitual de decoració vintage del Mercantic.

Concert de Tori Sparks

Durant el Mercantic de Nit tocaran diversos músics de carrer i a les 23 hores serà el torn del concert gratuït de la jove compositora Tori Sparks a El Siglo.

 

Imatge del Mercantic de Nit FOTO: Cedida

Imatge del Mercantic de Nit FOTO: Cedida


Durant la vetllada els restaurants del recinte la Taverna Catalana, el Cafè Belgrado, Can Gula, Urtain, Compagnie familiale i la Cocina Inquieta, estaran oberts per poder berenar, sopar o prendre alguna copa. El Mercantic acollirà una nova sessió del Mercantic de nit el pròxim dissabte 3 d'octubre.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem