contingut promocionat
tot bo logo

 

 

TOT BO ofereix calçots de qualitat a Sant Cugat

A TOT BO Sant Cugat i Valldoreix garanteixen calçots de qualitat perquè els escullen dels millors proveïdors

Els últims mesos de l’any els calçots comencen a sortir dels camps sembrats de Catalunya i els plans de caps de setmana es comencen a omplir de les ja tradicionals calçotades. Al gener, febrer i març hi ha una fal·lera especial arreu del territori per aquest grill de ceba blanca i els comerços de tota mena aprofiten l’oportunitat per vendre aquest aliment tan preuat.

El boom de les calçotades

Des que el pagès Xat de Benaiges va decidir menjar-se dues cebes grillades a Valls (segle XIX), el consum dels calçots no ha parat de créixer, però l’increment més fort que ha experimentat aquesta verdura ha sigut a partir dels anys 90 fins a l’actualitat. Només si ens centrem en les dades de l’lGP Calçot de Valls, als anys 90 hi havia 14 socis que recollien una producció de 400.000 calçots anuals. 25 anys després, una cinquantena de socis recullen uns 16 milions d’unitats. Això ens fa veure l’espectacular creixement que ha experimentat el consum dels calçots que només la primera dècada del nou segle va créixer un 230%. Aquest fenomen explica que des de fa setmanes es puguin veure caixes i caixes de calçots a les grans superfícies, però del que no n’abunda és de calçots de qualitat.

El TOT BO Sant Cugat s'ubica a la rambla de Can Mora, 9 FOTO: Arxiu

Calçots de qualitat a Sant Cugat

Al municipi tens al teu abast molts comerços amb calçots acceptables, però no tants amb calçots de qualitat. A TOT BO Sant Cugat i TOT Valldoreix et garanteixen uns calçots de qualitat perquè seleccionen amb cura els proveïdors i només et proposen les varietats que ofereixen un millor sabor. Són de la IGP Calçots de Valls, bressol de les calçotades, són els més desitjats pel seu gust i textura. Si vols organitzar una calçotada amb amics i familiars i vols quedar molt bé, hauries de comprar els calçots de TOT BO. Et garanteixen una qualitat que agradarà als teus convidats.

Calçots de l'IGP Calçots de Valls a TOT Valldoreix. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem