Tot el que necessites per renovar casa teva, en un únic lloc

Les reformes viuen un dels seus millors moments pels bons preus de les marques

Has pensat mai a fer reformes a casa? Necessites canviar el joc d’aixetes? Vols fer una piscina al teu jardí? Doncs ara pots aconseguir tot allò que necessites per fer-ho i més a prop del que et penses. I és que al grup Catalonia Ceràmica, ubicat a la carretera que uneix Sant Cugat i Cerdanyola, compta amb una àmplia gamma de productes ceràmics per a revestiments i paviments, piscines, a més de producte de ferreteria i tot tipus de material per a la construcció.

La marca especialitzada en la venda de material per construir o rehabilitar un habitatge, jardí o local comercial, disposa d’un total de 600 m² d’exposició en què comprar tots el material per crear o adaptar la llar a les nostres necessitats.

A més, la seu de Catalonia Ceràmica disposa d’un experimentat equip de vendes amb l’objectiu d’assessorar en l’elecció dels materials que millor s’ajusten a cada necessitat i estil. Factor que fa de l’experiència de la compra esdevingui un acompanyament total.

Cada cop productes més sostenibles

A la botiga t'assessoren en allò que necessitis FOTO: Cedida

“Tenim un producte de gamma mitjana i mitjana-alta, amb primeres marques”, apunta Daniel Milà director general de Catalonia Ceràmica. El responsable global del grup afegeix que l’empresa s’ha consolidat tant en la venda per a particulars, com en l’abastiment de material constructiu per a promocions i en la construcció i la rehabilitació d’hotels i restaurants, un fet que els ha convertit en l’empresa més important de Catalunya en distribució d’aquest tipus de materials. “Intentem oferir els millors productes, les últimes tendències, els més innovadors, amb millor qualitat i assessorats al 100%”, exposa Milà.

En aquest sentit, el directiu indica que la botiga compta amb productes sostenibles i que cuiden el medi ambient des d’aixetes amb control i regulació d’aigua, fins a sanitaris amb poca descàrrega, passant per productes amb certificacions ecològiques i sense oblidar els paviments industrials amb efectes bactericides, ja que cada vegada hi ha més consciència per part dels millors fabricats i proveïdors.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem