Tot evoluciona. L'habitatge, també

Habitatges sans i sostenibles

H.A.U.S SYSTEM és un sistema constructiu basat en la cerca d'un habitatge sa i sostenible, on el disseny de l'espai, i cadascun dels elements que ho integren, tenen un perquè científic que ho justifica, basat en la salut dels usuaris i en el respecte a l'entorn en el qual se situa. Espai Natura és el primer projecte plurifamiliar que és construeix sota el concepte d'H.A.U.S SYSTEM.
Un espai verd dins d'un context urbà, on els habitatges es comuniquen des del seu interior a l'exterior amb una zona comunitària enjardinada amb espècies autòctones del paisatge del Vallès.

Tres edificis que tanquen el perímetre que consta d'una piscina amb zona de descans, un hort i una zona d'esbarjo infantil.

Aquesta primera fase, que ha estat seleccionada com a finalista als premis FAD d’arquitectura 2018, i també ha estat finalista als premis Catalunya Construcció 2018, en la categoría d’Innovació en la construcció.

La primera fase ja està venuda i els seus propietaris ja gaudeixen del seu  habitatge,  la segona fase es troba en fase de construcció mentre continua la seva comercialització. Marcove amb una experiència de més de 45 anys en la construcció i promoció d'habitatges, creu en els termes com la bioconstrucció, arquitectura biològica, responsabilitat mediambiental, ecologia i la renaturalització.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem