TOT Jardins i piscines

Sempre és un bon moment per tenir el jardí llest i en perfectes condicions. Els rajos de sol de l’hivern fan il·luminar les plantes d’hivern, i amb l’arribada de la bona temperatura a la primavera, totes aquelles llavors plantades comencen a néixer i donar un aire diferent al nostre espai exterior.

Plantes de tota mena i olors, plantes medicinals, arbres, arbres fruiters... I per què no convertir el teu jardí en un hort urbà? Així podràs gaudir del teu petit ecosistema al mateix temps que podràs produir les teves pròpies hortalisses i fruites, que de ben segur que assaboriràs amb un altre paladar. Mantenir aquest espai com ens agradaria no sempre és feina fàcil i per això, sovint ens hem de deixar assessorar i ajudar per professionals del sector.

A Sant Cugat són moltes les llars que disposen d’una petita zona verda pròpia que aporta llum i vitalitat a totes les famílies. Treu el màxim partit al teu jardí i fes-lo totalment únic

Idees i consells per al teu jardí

Llegeix el suplement del TOT Sant Cugat i descobreix noves idees i trucs per mantenir les teves zones exteriors en perfectes condicions.

Premsa i revistes digitals
 
Comentaris

Destaquem