Tracte personalitzat: la diferència entre les immobiliàries tradicionals i en línia

A l'hora de prendre una decisió com comprar una casa, és important estar ben assessorat

Avui dia, molts dels processos que tradicionalment s’havien fet de forma presencial han passat a dur-se a terme a través de plataformes en línea. Malgrat que aquest canvi ha comportat alguns avantatges, com per exemple el fet d’estalviar el desplaçament fins a la immobiliària en fer les gestions, també representa alguns desavantatges. Un dels més greus és el que té a veure amb el tracte amb els professionals.

Mentre que a les immobiliàries tradicionals, el tracte entre els treballadors i els clients és directe i proper, a les plataformes online de compra – venda d’habitatges és molt més fred i, de vegades, gairebé inexistent. És important estar ben aconsellat a l’hora de donar una passa tan rellevant a la vida com és comprar una casa o un pis. És quelcom que no es fa cada dia i sentir-se acompanyat fa més fàcil el procés.

Exes, del grup Expofinques, és una d’aquestes immobiliàries tradicionals que ofereixen un tracte proper i atent, bo i acompanyant al client en tot el procés de compra i responent a totes les seves preocupacions. A més, Exes també té la capacitat d’anar adaptant-se als nous temps i agafar el millor del servei online, per tal de facilitar la feina als seus clients. A banda d’això, pot assegurat velocitat en la gestió, ja que els seus professionals s’encarreguen dels tràmits i assessoren el comprador en tot moment.

Amb gairebé 30 anys d’experiència i 500 professionals treballant a les diferents àrees que conformen la immobiliària, Exes-Grupo Expofinques ja ha treballat amb més de 500.000 que han quedat totalment satisfets. Aquesta experiència i els més de 5.000 immobles que tenen en cartera fan d’aquesta immobiliària una gran opció a l’hora de llençar-se a l’aventura de trobar l’habitatge perfecte.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem