Un centre per millorar l'estat i la forma física

ESPAI PUBLICITARI. Core Sports és el centre que té una cura global del teu cos

Has pensat mai en la comoditat de poder anar a un centre on tenir tots els serveis per tenir cura del teu cos? Doncs existeix i està a Sant Cugat i ofereix un ampli horari perquè t'ho puguis compaginar amb facilitat amb la feina i les altres obligacoins: obren de dilluns a divendre de 7 h. del matí a 22 h. de vespre.

Core Sports és un centre que busca la millora de l’estat i la forma física dels seus clients a partir dels objectius que es fixa cadascú. A Core Sports t’ajuden a aconseguir el que tu t’havies proposat amb el teu cos amb seguretat i professionalitat.

A banda de totes les activitats físiques que ofereixen, classes de ciclyng, Pilates, body pump, body combat  o grup de running, entre moltes més, per a totes les edats i, fins i tot, per a grups d’empreses, a Core Sports compten amb un espai dedicat a l’estètica.

L'espai d'estètica

El centre d’estètica està format per professionals de la nutrició, la fotodepilació, la manicura, entre altres, per oferir un servei integral al client. D'aquesta manera, combinant l'exercici físic amb els tractaments estètics, notaràs una gran millora en el teu estat tant físic com emocial.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem