Un menú degustació amb els bolets com a protagonistes

El restaurant Bodega Tomàs crea diversos plats en el que aquests fongs són les estrelles de la taula

Coincidint amb la tardor, el restaurant Bodega Tomàs ha introduït diversos plats en què el bolet és l'autèntic protagonista. Sota el nom de Menú degustació de bolet, la proposta estarà disponible fins al pròxim diumenge, 13 de novembre, a un preu de 29,85 euros. A més, el menú es pot ampliar amb un tast de vi especialment escollit per cada plat, de manera que amb l'opció de maridatge s'ha de sumar un preu de 15,85 euros.

Elaborat pel xef de la Bodega Tomàs, el menú degustació inclou plats tan suculents com el caneló de trompetes de la mort i tòfona negra a la salsa de foie i reducció de Pedro Ximenez, que es pot acompanyar del vi Deler Jove; Els medallons de rap fresc a la salsa de garnatxa i rossinyols, sobre puré de moniato i castanyes caramel·litzades amb vi Petites Estones Blanc; El tataki de costella de bou gallec amb salsa teriyaki, sèsam i rovellons i vi Altrejo Criança i finalment una mousse de xocolata amb llet, interior cremós de moixernons al punt de sal i base cruixent d'avellana amb vi dolç Pedro Ximenez Don PX.

Els sis plats del Menú Degustació Bolet 2016 es poden consultar al web del restaurant: http://bodegatomas.com/menu-degustacio-del-bolet/

Més informació
 
Comentaris

Destaquem