Un tros d’Itàlia a Sant Cugat

La cuina que et trasllada a Itàlia

Fer cuina italiana no és el mateix que viure-la i sentir-la com si fóssim a Itàlia. Amb xefs italians, amb un interiorisme enriquit amb notes italianes i amb una cuina pensada des del cor de la Itàlia més autèntica, va néixer fa un parell d’anys La Vita in Fiori. Un espai acollidor, presidit per un forn de llenya que convida a tastar les excel·lents pizzes que s’hi couen.

Es treballa amb productes de primera qualitat, sense precuinats ni congelats, amb la base artesana, des dels antispastos fins a les postres. És norma de la casa i d’aquí ve el seu èxit: la voluntat de fer una cuina artesana, honesta i transparent, sense maquillatges.

Com a aperitiu, proveu el tricolori, una suggeridora bandera italiana a base de parmesà, tomàquet sec i delicioses olives de Sicília. L’albergínia allà Parmesana o el Vitello Tonnato també són plats molt típics que faran un bon entrant.

Continuarem amb un plat de pasta com els originals Parpadelle amb trufa o els Fiochetti gorgonzola, amb pera i nous (plat popular entre les noies); un rissotto o una bona pizza, amb la massa finíssima i feta a la llenya. La Capricciosa, la Diavola, la 5 formaggi, o la Barça!, són algunes de les propostes que trobareu a la carta.

Per acomodar la demanda dels seus clients, ara també ofereixen plats com l’entrecot o l’hamburguesa, o un lleuger carpaccio de pop o de tonyina vermella. Per postres, el tiramisú o el cheesecake de la casa. La diferència està en tots els petits detalls!

Buon apetito!

Un espai acollidor, presidit per un forn de llenya
Més informació
 
Comentaris

Destaquem