Una casa d'espais generosos

ESPAI PUBLICITARI. Disposar de zones totalment il·luminades amb llum natural a casa és un luxe

Coldwell Banker Berkeley ofereix una excel·lent casa per entrar-hi a viure. La casa es troba a la zona del Golf-Can Trabal, una zona residencial ubicada en un dels barris més tranquils del Vallès. La casa va ser construïda l’any 2002 i es troba en perfectes condicions de manteniment, gràcies a la qualitat dels materials constructius.

La casa compta amb 566 m2 construïts dividits en 3 plantes. La característica principal de la casa són els amplis i majestuosos espais. Això s’exemplifica amb l’ampli saló, totalment exterior i amb una terrassa amb vistes espectaculars a tot el Vallès. La cuina també és totalment exterior amb un fantàstic finestral semicircular. 

L'interior de la casa

L'interior de la casa és ampli compta amb grans finestrals. FOTO: Cedida

Un altre exemple de majestuositat i amplis espais és el soterrani (amb una sala polivalent de 100 m2) , totalment exterior i amb molta llum natural. En aquesta zona també s’hi troba una cuina independent i un bany, tot amb accés directe al jardí. Aquest espai és ideal per a dinars a l’aire lliure a l’estiu, entre bany i bany a la piscina privada.

La relació qualitat preu és immillorable, sent una casa amb tot tipus d’acabat i comoditats tant a l’interior com a l’exterior.

Preu de la casa: 1.050.000 €. Consulta més informació sobre les especificitats de la casa. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem