Una cuina amb passió i tradició renovada

ESPAI PUBLICITARI. La Masia és un dels clàssics a Sant Cugat des de ja fa 18 anys.

Pel seu entorn, pel cuidat interiorisme, ara amb els exteriors renovats perquè, inclús a l’hivern, puguem gaudir de les vistes a la muntanya, impressionant desconnexió a 5 minuts del centre de la ciutat.

 

El servei és expert i amable. La cuina és elaborada, tradicional i amb tocs d’elegant modernitat. Si encara no coneixeu La Masia, aquí trobareu l’espai ideal per a tot tipus de celebracions familiars i banquets, dinars de negocis, àpats amb amics o sopars romàntics. Qualsevol d’aquestes opcions serà mereixedora d’èxit i segur que repetireu. 

Les especialitats de la carta

La Masia sempre ha estat un dels restaurants referents de la ciutat. FOTO: Artur Ribera

Pel que fa als fogons, fruit d’una veritable passió i amor per la bona gastronomia, podreu gaudir d’una cuina d’alta qualitat molt variada i basada, sobretot, en els productes frescos i de temporada.

Especialitzats en tot tipus d’arrossos, recomanem el del “senyoret”. Altres plats que no poden faltar a la carta són el trinxat, les cocotxes amb ceps, les favetes amb calamarsets, els rovellons amb navalles, els rossinyols amb foie, els peus de porc, el chuletón del País Basc, els cigrons amb careta de porc, el filet mignon, el pop a la brasa, el bacallà a la llauna o el deliciós bistec tàrtar. Gaudiu de la bona cuina de La Masia, i que vagi de gust.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem